Lainaa jokaiselle

Menolaina.fi – monipuolinen lainatarjonta

Menolaina.fi sivustolta löytyy lainaa jokaiselle sitä tarvitsevalle.

Toisinaan elämän tilanne vaatii nopeita päätöksiä ja lainaa tarvitsee tilille heti.

Akuuttiin rahantarpeeseen pikavippi on hyvä vaihtoehto, laina maksetaan asiakkaan tilille jopa saman päivän aikana.

Usein pikavipeissä on houkuttelevia tarjouksia uusille asiakkaille, kuten lainaa ilman korkoa ja kuluja.

Jos maksat lainan pois kokonaan sovittuun eräpäivään mennessä – laina on ilmainen pikavippi.

Pikavippi on kuitenkin tarkoitettu pääosin paikkaamaan akuutit tilanteet, eikä kyseinen laina ole sopiva, jos lainaa tarvitsee suuremman määrän.

Tällöin kannattaa tutustua tarkemmin kulutusluottoihin lainojen vertailu- kilpailutuspalvelussa osoitteessa www.vertaalainaa.fi

Kulutusluotto on Suomen suosituin laina, kun lainaa aijotaan ottaa suurempi määrä, esimerkiksi kodin remontoimiseen, autolainaan tai vaikka moottoripyörään.

Kulutusluoton ja pikavipin erona on, että kulutusluotossa lainasummat ovat suurempia ja maksuajat näin ollen pidempiä.

Viime vuosina suuren suosion on saavuttanut myös joustoluotto, joka on ominaisuuksiltaan hyvin asiakasystävällinen.

Lainaa voit nostaa joustoluotolta tarvitsemasi määrän aina sen hetkisen luottorajasi puitteissa.

Esimerkiksi näin: Sinulle on myönnetty 2000 euron joustoluotto. Nostat lainaa tilillesi 500 euroa. Loput luotosta ja myöhempää käyttöä varten ja nyt maksat kulut sekä korkomaksun vain 500 eurosta.

Joustoluoton hyviin ominaisuuksiin kuuluu myös, että maksettuasi käyttämääsi luottoa takaisin, vapautat lainaa uudelleen käyttöä varten ilman uuden lainahakemuksen täyttämistä.

Joustoluotto toimii hyvänä vararahastona ja omiaan esimerkiksi lomamatkalla missä vastaan voi tulla tilanteita, joihin ei ole osannut rahallisesti aikaisemmin varautua.

Voidaan sanoa, että Menolaina.fi sivustolta löytyy lainaa jokaiselle, jokaiseen elämäntilanteeseen.

Lainaa jokaiselle

Alla kysymyksiä ja vastauksia, joita usein kysytään

Kuka voi hakea lainaa netistä?

Netistä löytyy useita lainapalveluita ja jokaisella lainanmyöntäjällä on omat hakukriteerit lainanhakijalle. Karkeasti ottaen netistä myönnetään lainaa jokaiselle Suomen kansalaiselle, joka on vähintään täysi-ikäinen. Lainanhakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot eikä hakijalla saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä. Jokainen lainanmyöntäjä tekee oman riskianalyysin lainanhakijalle ja sen pohjalta tekevät päätökset haluavatko tarjota asiakkaalle lainaa.

Tarvitseeko lainaa varten hankkia takaus?

Netistä haettavaan lainaan ei tarvitse hankkia henkilötakausta tai muita vakuuksia. Tämä järjestely on monen suomalaisen mielestä ollut todella hyvä, koska lainaa ilman vakuuksia saa nopeasti tilille. Kaikki tällä sivustolla esillä olevat lainapalvelut myöntävät vakuudettomia lainoja. Mikään ei kuitenkaan estä hakijaa hankkimasta lainalleen esim. henkilötakaajaa. Yhdessä haettuun lainaan voi parhaassa tapauksessa saada paremmat ehdot.

Voiko netistä saada lainaa ilman luottotietoja?

Monella on uskomus, että lainaa saa netistä heppoisin perustein ilman, että lainanmyöntäjä tarkistaisi kyseisen henkilön maksukykyä tai luottotietorekisteriä. Näin kuitenkaan ole, vaan lainanmyöntäjät ovat todella tarkkoja siitä kennelle laina voidaan myöntää. Ensinnäkin hakijan tulee täyttää lainapalvelun antamat hakijaehdot sekä antaa postiivinen näyttö, että hakijan tulot ovat riittävät ja luottotiedot puhtaat. Lainaa ilman luottotietoja on netistä tai mistään muualtakaan lähes mahdoton saada.

Koska netistä voi hakea lainaa ja maksaako lainahakemuksen täyttäminen?

Ero kivijalkapankin ja nettipankin välillä on huomattava siinä, että nettihakemuksella voit hakea lainaa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Perinteiseen pankkiin tulee varata aika arkipäivälle ja tapaamiseen saa varata aikaa jopa kaksi tuntia. Nettihakemuksen täyttämiseen ei hakijalta kulu aikaa muutamaa minuuttia kauempaa ja alustavan lainatarjouksen hakija saa heti. Hakemuksen täyttäminen tai tarjouksen vastaanottaminen ei ole koskaan sitova päätös, vaan hakija saa rauhassa tutustua tulleeseen tarjouksen ja päättää hyväksyykö vai hylkääkö tarjouksen.

Mistä voin tietää saanko lainaa netistä?

Kaikkien pankkien asiakkaat voivat hakea lainaa netistä. Menolaina.fi sivustolta löytyy lainaa jokaiselle sitä tarvitsevalle riippumatta siitä missä pankissa hän yleensä asio. Ainoa tapa selvittää saatko lainaa netistä, on täyttää maksuton lainahakemus sopivammalta tuntuvassa lainapalvelussa ja odottaa hetki päätöstä. Mikään ei estä hakijaa pyytämästä laintarjousta useammasta paikasta. Päinvaston, tämä on vain asiakkaan eduksi – Näin hän varmistaa, että hanellä on paremman lainansaantimahdollisuudet ja vertailukuvaa mistä löytyy edullisin laina.

Mikä lainapalveluista kannattaa valita?

Sivuston tarjonta on kattava ja uskomme että täältä löytyy lainaa jokaiselle oman lainatarpeen mukaan. Jos sinun on kuietnkin vaikea päättää mistä hakisit lainaa tai epäilet ettet välttämättä osaa tulkita kaikkia lainapalveluiden ehtoja, voit pyytää valmiit lainatarjoukset lainanvälityspalvelun kautta. Yksi sivustomme suosituimmista lainanvälityspalveluista on VarmaLaina.fi, joka kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen jopa noin 30 eri lainantarjoajan välillä. Hakija saa vertailtavaksi näistä edullisimmat ja lainaehdoiltaan parhaimmat. Anna alan ammattilaisten hoitaa sopivan lainan etsiminen, jos sinulla ei ole siihen tarvittavaa aikaa tai taitoa.

Lue myös Suomen pankin artikkeli kulutusluottojen nostamisesta