Lainaa nyt

Lainaa nyt

Lainaa nyt, mutta mistä?

Tarvitsetko lainaa nyt heti käyttöösi, mutta et tiedä mistä sitä kannattaisi hakea?

Tämä on varsin yleinen ongelma, sillä netin lainatarjonta on todella laajaa ja siellä on lainapalveluita ja pankkeja vähän joka lähtöön.

Yksi tapa aloittaa lainan hakeminen on se, että tutustuu kaikkiin olemassa oleviin lainapalveluihin ja hakee pikavippi sieltä, mikä tuntuu parhaalta.

Toki tämä on varsin paljon aikaa vievä tapa lähestyä ongelmaa, sillä lainapalveluita on tarjolla reilusti yli 100 kappaletta.

Voidaankin siis sanoa että kaikkiin palveluihin tutustuminen on mahdoton tehtävä, varsinkin jos lainalla on kiire ja tarvitset lainaa nyt nopeasti käyttöösi.

Kerron tällä sivulla miten voit nopeuttaa hyvän ja edullisen lainapalvelun löytymistä ja tehdä lainan kilpailuttamisesta todella helppoa.

 

Löydä juuri sinulle sopiva lainapalvelu vain muutamassa minuutissa

Uskotko jos väitän, että voit löytää sinulle sopivan lainapalvelun vain muutamassa minuutissa?

Totta se on. Halvin ja sinulle sopivin lainapalvelu on mahdollista löytää varsin helposti, kun osaa käyttää juuri siihen tarpeeseen räätälöityjä palveluita.

Näitä palveluita ovat esimerkiksi kotimaiset lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneet palvelut: Vertaalainaa.fi, Lainankilpailuttaja.fi ja Varmalaina.fi.

Näiden palveluiden avulla pystyt saamaan lainaa nyt todella nopeasti, sillä he hoitavat lainojen kilpailuttamisen kokonaan sinun puolestasi.

Edellä mainitut palvelut tekevät yhteistyötä suomen tunnetuimpien pankkien ja muiden lainapalveluiden kanssa, joten heidän palveluiden kautta kilpailutat lainan jopa yli 30 lainapalvelulla yhdellä ainoalla hakemuksella.

Nämä lainojen kilpailutuspalvelut ovat lainanhakijoille täysin maksuttomia palveluita, joten niiden käyttäminen ei aiheuta mitään kuluja.

Yleensä näistä palveluista saa ensimmäiset lainatarjoukset jo alle kahdessa minuutissa, joten lainanhakija pääsee varsin nopeasti vertailemaan saamiaan lainatarjouksia.

 

Lainaa nyt jopa 20 vuoden maksuajalla

Netin kautta haettujen lainojen maksuajat ovat olleet kauan aikaa väliltä 1 – 15 vuotta.

Tämä kuitenkin muuttui syksyllä 2019 kun esimerkiksi palvelut VertaaLainaa.fi ja VarmaLaina.fi nostivat lainojen maksuajan jopa 20 vuoteen.

Nyt siis voit hakea netistä suurenkin kulutusluoton ja siihen jopa 20 vuoden maksuajan, joka tarkoittaa melko pientä kuukausittain maksettavaa kuukausierää.

Pitkästä maksuajasta on hyötyä myös silloin, kun haluat yhdistää useat pienemmät lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Lue lainan lyhennystavoista OP:n sivuilta

 

Lainaa nyt ilman vakuuksia

Netin lainojen kilpailutuspalveluiden kautta voit hakea lainaa nyt täysin ilman vakuuksia ja takaajia.

Lainasummat ovat vapaasti valittavissa väliltä 100 – 60 000 euroa.

Jos haluat paremman mahdollisuuden saada hyväksytyn lainatarjouksen, voit hakea lainaa myös yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa.

Toinen yhteisvastuullinen hakija voi olla esimerkiksi oma puolisosi.

Kun lainalla on kaksi hakijaa, saa siihen silloin yleensä aina pienemmän koron, joten silloin laina tulisi myös edullisemmaksi.