Pikavippi heti tilille

Pikavippi heti tilille

Pikavippi nopeasti netistä

Pikavippi on nopea laina, joka usein otetaan akuuttiin rahantarpeeseen. Nopea lainatarve voi yllättää, kun auto hajoaa pahimpaan mahdolliseen aikaan, pesukone rikkoutuu yllätten tai esimerkiksi postiluukusta löytyy lasku, joka pitää maksaa heti.

Pikavippi otetaan usein niin, että lainan takaisinmaksupäiväksi valitaan oma palkkapäivä. Näin lainaan ei ehdi kertymään juurikaan kuluja ja korkoa eikä näin ollen pikavipin ottamisesta aiheudu pitemmällä aikavälillä mitään haittaa. Pikavippi on turvallinen ja nopea valinta nopeaan lainatarpeeseen, kunhan ottaa lainaa vain tarvitsemansa määrän ja maksaa lainan takaisin maksusuunnitelman mukaisesti.

Pikavippiä haetaan keskimäärin muutama sata euroa, mutta pikavippi voi olla suuruudeltaan myös suurempikin. On kuitenkin hyvä muistaa, että mitä suuremmasta lainasta on kyse, sen kauemmin lainan siirtyminen tilille kestää. Pikavippiä ehkä suositumpi on kertaluontoisesti tilille maksettava kulutusluotto, mutta jos tarvitset lainaa heti, kannattaa hakea pikalainaa.

Laina maksetaan hakijan tilille yleensä jopa 15 minuutin kuluttua luottopäätöksestä. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen hakija saa pikalainan heti vapaaseen käyttöönsä. Toki, jos lainaa haetaan netistä yöllä, siirtyy lainahakemuksen käsittely aamuun.

Voit itse vaikuttaa lainan tilille siirtymiseen seuraavasti:

  • Hae lainaa päivällä 
  • Täytä lainahakemus huolellisesti
  • Hyväksy lainatarjous viipymättä, niin lainapäätöksen käsittely etenee joutuisasti.

Pikavipin myöntämisen kriteerinä ei ole vakuuksien tai henkilötakauksen saaminen, mutta hakijalla tulee olla moitteettomassa olevat luottotiedot. Lainaa ilman luottotietoja ei voi saada ja pikavippien kohdalla lainahakemus hylätään heti, jos hakijan tiedoissa ilmenee maksuhäiriömerkintöjä.

Hakijalla tulee lisäksi olla vähintään 18 vuoden ikä sekä Suomen kansalaisuus. Pikavipin siirtymisen nopeuteen vaikuttaa myös, kun hakija allekirjoittaa lopullisen lainapäätöksen sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksillaan tai mobiilivarmenteella.

 

Pikavippi kannattaa kilpailuttaa

Vaikka lainatarve olisi kiireellinen, ei edes pikavippiä kannata ottaa ilman tarkempaa vertailua.

On hyvä muistaa, että lainan kilpailuttaminen ei vie hakijalta yhtään sen kauempaa aikaa, kun hakemuksen täyttäminen yhteen palveluun.

Tämä on mahdollista siitä syystä, että lainan kilpailutuspalvelut ovat solmineet yhteistyösopimuksen useiden pankkien ja rahoituslaitosten kanssa sekä kehittyneen teknologian ansiosta lainahakemus pystytään hetkessä kilpailuttamaan lähes reaaliajassa monella lainantarjoajalla.

Lainan kilpailutuspalveluiden kautta hakija voi saada edullista lainaa alkaen 100 euroa. Hakija saa itse määrittää itse lainasumman sekä lainan takaisinmaksuajan.

Pikavippi siinä kuin mikä tahansa muukin laina kannattaa kilpailuttaa ennen lopullisen lainapäätöksen tekoa.

Halvin pikavippi monien muiden lainantarjoajien joukosta löytyy usein juuri kilpailutuksen avulla.

Nykyään lainaa netistä saa lähes samansuuruisella korolla kuin pankista.

Muutoksen tähän on tuonut uusi korkokattolaki, joka määrittää että lainan nimelliskorko tulee olla korkeintaan vain 20 % ja lainan muut kulut yhteensä 150 € vuodessa.

9 Keskiarvo

Arvostelu: 4.5 (2 arvostelua)