Pikavippien yhdistäminen

Onko sinulle kertynyt pieniä ja korkeakorkoisia pikavippejä, joista haluaisit päästä eroon?

Haluaisitko vaihtaa useat kalliit lainat yhteen edullisempaan lainaan ja näin helpottaa talouden hallintaasi?

Kerromme sinulle, miten pikavippien yhdistäminen voi tuoda suuretkin säästöt. Se ei ole vaikeaa, eikä vie aikaasikaan kuin alle tunnin.

Pikavipeissä voi olla todella suuret korot ja kulut. Sitten kun näitä kertyy ajan kuluessa useita, voi niistä kertyä suurikin summa maksettavaksi joka kuukausi. Kun suurin osa kuukausittain maksettavasti eristä menee lainojen korkoihin ja kuluihin, lyhenee laina todella hitaasti.

Pikavippi voi olla järkevää vaihtaa edullisempaan kulutusluottoon. Kilpailuta kulutusluotto tämän hetken suosituimmilla lainanvälityspalveluissa ja vaihda useat kalliit lainat yhteen edullisempaan.

 

Lainojen korot laskivat – Yhdistä pikavipit halvemmalla lainalla

Lainojen yhdistäminen on varsinkin nyt järkevää ja voi tuoda suurempaa säästöä, kuin koskaan aiemmin. 

Älä turhaan maksa päällekkäisiä korkoja ja kuluja, vaan vaihda lainasi edullisempaan kulutusluottoon.

Vuonna 2019 astui voimaan uusi laki, joka muutti lainojen korkokattoa. Aikaisemmin alle 2000 euron lainoissa korkokatto oli 50%, mutta yli 2000 euron lainoissa korkokattoa ei ollut lainkaan.

Tämä johti siihen, että monet lainapalvelut alkoivat myöntämään lainoja vain 2000 eurosta ylöspäin. Näissä lainoissa ei ollut lakiin määrättyä korkokattoa, joten niissä saatettiin puhua jopa satojen prosenttien koroista.

Vuoden 2019 syyskuussa tähän tuli kuitenkin muutos. Nyt kaikissa lainoissa summaan katsomatta, lainan maksimikorko saa olla 20% ja muut kulut voivat olla enimmillään 150 euroa vuodessa. Tietenkään emme vieläkään voi puhua mistään mahdottoman halvasta lainasta, mutta jos vertailemme tätä ennen lakimuutosta tarjottaviin lainoihin, on korkojen ja kulujen pudotus huomattavan suuri.

Edelleen monet ihmiset maksavat näitä ennen lakimuutosta haettuja kalliita lainoja takaisin, vaikka ne olisi mahdollista vaihtaa huomattavasti edullisempaan.

Pikavippien yhdistäminen voi pudottaa lainasi korkoa parhaimmillaan sadoilla prosenteilla.*

*LÄHDE: LainojenYhdistäminen.com

 

Pikavippien yhdistäminen kulutusluotolla

Maksatko mieluummin useita erillisiä lainoja, joissa on satojen prosenttien korot, vai maksaisitko mieluummin vain yhtä lainaa, jossa korko on enimmillään 20%?

Tietenkin kaikki ottaisi ennemmin yhden edullisemman lainan, mutta jostain syystä lainojen yhdistämistä pidetään edelleen vaikeana.

Lainojen yhdistäminen on nykyisin erittäin helppoa, varsinkin kun voit käyttää ammattilaisten palveluita apunasi.

Lainanvälityspalvelut auttavat sinua kilpailuttamaan uuden lainan useilla kymmenillä tämän hetken suosituimmilla lainantarjoajilla.

Nämä palvelut toimivat siten, että teet lainahakemuksen heidän palvelussa, jonka jälkeen he kilpailuttavat sen omilla yhteistyökumppaneilla, joihin kuuluu niin pankkeja, kuin muitakin luotonantajia.

Tämän jälkeen pankit ja luotonantajat lähettävät omat lainatarjouksensa suoraan sinulle. Pääset siis nopeasti vertailemaan eri lainantarjoajien hintoja ja valitsemaan niistä halvimman, jolla pikavippien yhdistäminen onnistuu.

Lainanvälityspalveluista suosituimpia ovat VertaaLainaa.fiLainanKilpailuttaja.fi ja VarmaLaina.fi. Nämä palvelut ovat kotimaisia, niiden käyttäminen ei maksa mitään, eikä tarjousten pyytäminen koskaan sido hakijaa ottamaan lainaa.

 

Miten pikavippien yhdistäminen käytännössä tapahtuu?

Vippien yhdistäminen tulee aloittaa siten, että lasket kaikkien lainojesi määrän. Voit halutessasi liittää tähän esimerkiksi luottokortit ja muut osamaksut, joita lyhennät kuukausittain. Mikäli et ole varma, kuinka paljon lainoistasi on maksamatta, voit kysyä asiaa lainan myöntäneen palvelun asiakaspalvelusta.

Kun sinulla on selvillä lainojesi kokonaismäärä, tulee sinun kilpailuttaa uusi yhdistelylaina, jolla maksat aikaisemmat lainasi pois. Lainan kilpailuttaminen on erittäin tärkeää, koska vain kilpailuttamalla voit varmistaa sen, että uusi lainasi on mahdollisimman edullinen.

Voit käyttää kilpailuttamiseen ylempänä mainittuja lainanvälityspalveluita. Täytä hakemus heidän sivuilla ja odota, että he kilpailuttavat hakemuksesi. Yleensä saat ensimmäiset lainatarjoukset erittäin nopeasti. Tässä vaiheessa ei kuitenkaan kannata hätiköidä, vaan odottaa että saat tarjouksen varmasti kaikilta mahdollisilta lainapalveluilta.

Vertaile lainatarjouksia kaikessa rauhassa. Tarjouksista näet nopeasti lainojen todelliset vuosikorot ja muiden kulujen suuruudet. Näiden avulla löydät helposti halvimman lainan.

Allekirjoita lainasopimus lainantarjoajan antamien ohjeiden mukaan. Yleensä tämä tapahtuu käyttämällä omia verkkopankkitunnuksia. Jos tämä ei ole sinulle mahdollista, voit tulostaa lainasopimuksen, allekirjoittaa sen ja lähettää lainantarjoajalle.

Kun saat uuden lainan tilille, tee pikavippien yhdistäminen ja maksa heti kaikki aikaisemmat lainasi pois. Näin sinulle jää vain yksi edullinen laina huolehdittavaksi.

Pikavippien yhdistämistä ei kannata turhaan venyttää, koska lainat kerryttävät kokoajan korkoa ja kulua.

8 Keskiarvo

Arvostelu: 4 (2 arvostelua)