UKK

Tietoa uudet pikavipit sivustosta ja vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Uusia pikavippi firmoja tulee kokoajan lisää, me pyrimme listaamaan kaikki uudet pikavippejä ja muita pienlainoja myöntävät yritykset aina kun uusia paikkoja ilmaantuu.

Jos olet hakemassa pientä tai vähän suurempaakin lainaa, olet aina tervetullut vieras sivuillemme.

Paikkoja joista lainaa voi hakea on todellakin monia, vertaa eri lainantarjoajien lainaehtoja keskenään löytääksesi sinulle sopivimman lainapaikan.

 

Miksi sitten kannattaa edes tutustua uusiin vippipaikkoihin?

Eikö kannattaisi ottaa laina vanhasta ja tutusta paikasta?

– Tottakai vanha, kauan toiminut lainaa myöntävä yritys on varmasti kannuksensa ansainnut ja on tunnettu omasta tavastaan toimia.

Uudet pikavipit ovat kuitenkin tutustumisen arvoisia, sillä uutena tulokkaana heidän lainaehdot saattavat olla merkittävästi huokeammat kuin näillä, jo kauan alalla toimineilla.

Toki asia voi olla päinvastoinkin, uusi vippipaikka voi olla myös huonompi kuin vanha vippipaikka.

Juuri tämä on se syy miksi lainaa hakiessa kannattaa aina verrata eri lainantarjoajia keskenään, ja myös muistaa verrata vanhojen vippipaikkojen laina ehtoja uusien vippipaikkojen ehtoihin.

 

Miksi uusi vippipaikka olisi ehdoiltaan ja kuluiltaan parempi?

– Tämä menee aivan kuten muillakin aloilla, aina kun uusi tulokas tulee markkinoille jossa on jo useita suuria yrityksiä, heidän täytyy erottua jollakin tavalla näistä kauan alalla toimineista. Paras keino erottua joukosta on tarjota tuotteitaan / palveluitaan edullisemmin kuin kilpailijansa.

– Muista kuitenkin aina että kaikki eivät toimi yllämainitun tavan mukaan, uusikaan vippipaikka ei siis välttämättä ole yhtään edullisempi kuin vanhat vippipaikat.

 

Olen hakemassa lainaa, mitkä on tärkeimmät asiat joita täytyy ottaa vertailussa huomioon?

– Tärkeitä asioita on monia ja tässä tulee ottaa huomioon monta asiaa kuten:

– Kuinka vanha olet? Kaikilla lainaa myöntävillä yrityksillä on lainaehdoissaan ikärajat, jotkin paikat myöntävät lainaa kaikille yli 18-vuotiaille kun taas toisessa paikassa saattaa ikäraja olla jopa 24 vuotta.

– Paljonko tarvitset lainaa? Jos lainan tarpeesi on esim. 1000 euroa, on sinun aivan turha tutustua lainantarjoajien ehtoihin jotka myöntävät alle 1000 euron lainoja. Tutustu siis vain niihin lainapaikkoihin jotka myöntävät sen kokoisia lainoja jota olet hakemassa.

– Tarvitsetko lainaa heti? Monet paikat lupaavat lainapäätöksen jopa 15 minuutissa kun taas toisesta paikasta haettaessa lainapäätöksen saaminen voi viedä jopa muutaman vuorokauden. Myös rahojen siirrossa tilille on eroja, lainasumman voi saada tilille muutamassa minuutissa, pahimmassa tapauksessa siirto voi viedä 1 – 2 päivää. Tähän vaikuttaa myös se missä pankissa sinulla on tili, rahojen siirtoajat näkyy lainantarjoajien lainaehdoissa.

– Kuinka pitkän takaisinmaksuajan tarvitset? Näissäkin on suuria eroja, takaisinmaksuajat vaihtelevat viikosta jopa vuosiin, riippuen toki lainan määrästä. Jos puhutaan pienistä lainoista on takaisinmaksuajat noin 14 – 90 pv. Muista ottaa lainallesi tarpeeksi pitkä takaisinmaksuaika jotta ehdit saamaan taloutesi kuntoon takaisinmaksuun mennessä.

– Vertaa lainan kuluja, kiinnitä huomio lainan todelliseen vuosikorkoon. Muista myös että useat paikat tarjoavat nykyään ilmaisen lainahakemuksen, lainapäätöksen hakeminen on siis ilmainen. Joissakin paikoissa jo lainahakemuksen jättäminen maksaa muutaman euron.

Käytä pienlainasivustoja avuksesi kun teet lainavertailua, tässä linkki yhteen suosittuun paikkaan:

Lainaa heti – Parhaat hetilainat yhdellä sivustolla!

 

Voinko saada lainaa ilman luottotietoja?

Et voi, mikään lainapalvelu ei myönnä lainaa henkilölle jolla on maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa.